Jeg har tænkt på dig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Jeg har tænkt på dig af Lis Vibeke Kristensen

Lis Vibeke Kristensen


Jeg har tænkt på dig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Jeg har tænkt på dighver dagi mere end tyve årsom du varnår du flygtedefor mine kysunder to mand fremfor en enkeog når du havdealle fem fingrei bukserne på migpå en iskold bænkved en damJeg har hver dag tænktpå din hageder underden eftertragtede skyggeer blødsom et barnspå dit bevoksede brystder gemmerdit fuglehjertepå dinepubertetsfingresinstinktivt voksnekærtegnpå din diskrete profilder skal skjuletårerne”Digtsamlingen “Jeg har tænkt på dig” består af både ømme og barske, men aldrig sentimentale digte om kærlighed, sex og savn, formet som en serie monologer. Afsenderen er en voksen kvinde, modtagerne er mændene i hendes liv fra pubertet til voksenhed.”Jeg har tænkt på dig” er Lis Vibeke Kristensens debut som forfatter.
Den danske forfatter Lis Vibeke Kristensen er oprindeligt uddannet dramaturg og har mange års erfaring inden for teaterverdenen i Danmark og Sverige som både sceneinstruktør, teaterchef og dramaturg. Lis Vibeke Kristensen debuterede som forfatter i 1983 med digtsamlingen “Jeg har tænkt på dig” og har siden udgivet en lang række skønlitterære bøger til både børn og voksne. Hun har modtaget Harald Kidde-prisen for sit forfatterskab, ligesom hun har fået et stort antal arbejdslegater fra Statens Kunstfond.