Nul røvhuller-reglen HENT DANSK Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Bog indbundet Nul røvhuller-reglen af Robert I. Sutton


Nul røvhuller-reglen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Information:
Format:epub.pdf.mobi.fb2
txt.lit.doc.djvu
Publikationer: 8/2016
ISBN: 4839504930394
Sider: 229
Dimensioner: 3.7 mb
Læse Online:555
Hent bøger:1110

Du kender dem godt når du møder dem: de kolleger chefer eller medarbejdere der er nedladende arrogante og som ingen respekt har for andre mennesker. Sådan nogle som med fuldt overlæg piller ved andre menneskers selvfølelse og selvtillid – subtilt eller ej – og som har til hensigt at skade: Røvhullerne!”Nååh der var du nok dygtig hva?!”Rigtig mange mennesker skal håndtere røvhuller i deres hverdag fordi de er ansat på samme arbejdsplads. Bemærkninger som “Du kan da ikke mene at du vil aflevere den der rapport!” sagt med slet skjult foragt eller “Er der da ikke andre end mig der kan tænke sig om her på stedet!” er små eksempler på en nedladende holdning til andre som kan ødelægge stemningen og samarbejdet på en arbejdsplads. Forfatteren til “Nul røvhuller-reglen” Robert I. Sutton har oplistet 12 dagligdags handlinger som røvhuller benytter sig af en liste som han kalder:  “Det beskidte dusin”1. Personlige fornærmelser2. Invasion af andres “personlige rum”3. Uopfordret fysisk kontakt4. Trusler og intimidering såvel verbale som nonverbale5. “Sarkastiske vittigheder” og “drillerier” der blot tjener til at overbringe fornærmelser6. Sønderlemmende e-mail-bombardementer7. Statusklask hvor hensigten er at ydmyge offeret8. Irettesættelse i andres påhør eller “statusforringende” ritualer9. Uforskammede afbrydelser10. Tvetungede angreb11. Truende blikke12. At behandle folk som om de er luft Med sit ligefremme og direkte sprog vid og bid samt kontante eksempler fra virkelighedens verden er Nul røvhuller-reglen en øjenåbnende undersøgelse af de forskellige udfordringer der er forbundet med at være tvunget til at arbejde sammen med andre mennesker … og hvad man kan gøre ved dem.Lyt til interview med Eva Gemzøe Mikkelsen fra Rundt om bøger på JP Radio . Oversat af Eva Mosegaard Amdisen og redaktionelt bearbejdet af Louise Ardenfelt Ravnild

Pris bøger:

Nul røvhuller-reglen.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)

Nul røvhuller-reglen.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

Nul røvhuller-reglen.epub

Nul røvhuller-reglen.pdf

Nul røvhuller-reglen.audiolibro

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary Nul røvhuller-reglen til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af Nul røvhuller-reglen PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

bøger Dansk 1 Nul røvhuller-reglen PDF Epub;
Hent 9788702073836 2 Nul røvhuller-reglen DOCX pdf 9788702073836;
ebook free 3 Nul røvhuller-reglen TXT e-bog;
ebook 4 Nul røvhuller-reglen Rtf e-bog;
ebook bøger Nul røvhuller-reglen Kindle eBog;
ebook Nul røvhuller-reglen Docx mobi;
GRATIS Nul røvhuller-reglen Kindle Ibook;
ebook dansk Nul røvhuller-reglen Docx DJVU 9788702073836;
Hent 9788702073836 Nul røvhuller-reglen dvd kindle;
bøger Nul røvhuller-reglen FB2 mp3;
Gratis hent Nul røvhuller-reglen doc fb2; Læse GRATIS Download Nul røvhuller-reglen PDF txt;
bøger Nul røvhuller-reglen Mobi cd 9788702073836;
bøger Dansk Nul røvhuller-reglen txt doc;
Læse GRATIS Nul røvhuller-reglen PDF e-bog 9788702073836;
Læse GRATIS Nul røvhuller-reglen PDF bogen;
Gratis hent Online Nul røvhuller-reglen bogen mp3;
Hent Dansk Nul røvhuller-reglen djvu bogen;
download Nul røvhuller-reglen pdf gratis om Dansk
Nul røvhuller-reglen free ebook
leje Nul røvhuller-reglen epub
lytte til Nul røvhuller-reglen audiobook mp3
Hvor kan jeg Nul røvhuller-reglen download bogen?
Nul røvhuller-reglen torrent uden registrering
Nul røvhuller-reglen djvu
læse bøg Nul røvhuller-reglen txt
Nul røvhuller-reglen læse pdf på ipad
Nul røvhuller-reglen e-bog gratis
digitaliseret Nul røvhuller-reglen pdf
Nul røvhuller-reglen online gratis lovligt
Nul røvhuller-reglen læses online
Nul røvhuller-reglen nettet
købe Nul røvhuller-reglen billige
bibliotek Nul røvhuller-reglen læses online
elektronisk Nul røvhuller-reglen mobi
lydbøg Nul røvhuller-reglen gratis ogg

9788702073836.ISBN

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *