At elske livet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

At elske livet af Allan Winther Nielsen

Allan Winther Nielsen


At elske livet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Martin Jensen, redaktør:
“At elske livet er en hyldest til livet. Man bliver grundlæggende i godt humør af at læse digtene. Det skyldes blandt andet, at tonen, stort set uanset emnet, er varm og rund. Og det er digtsamlingens måske stærkeste våben: At den formår at fastholde et klart udtryk gennem sin varme tone. Det er viljen til livet og de positive tanker, som er pulsen og hjertet i digtene.”
Alan Winther Nielsen er født 1957. At elske livet er en debutudgivelse, der er blevet til efter en stor kærlighed – i livet og til livet. Digte der overordnet kredser om kærligheden, men også om livets skønhed og dets skyggesider. Om krig og terror, døden og det at blive ældre. Om at bevare en positiv og humoristisk tilgang til livets udfordringer og genvordigheder. Alan Winther Nielsen har, skønt en forkærlighed for Spanien, været vidt omkring i verden, hvilket også har givet inspiration til mange af digtene.