Udenlandske kriminalsager fra vor tid Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Udenlandske kriminalsager fra vor tid af Georg V. Bengtsson

Bogreolen.dk


Udenlandske kriminalsager fra vor tid


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Georg V. Bengtsson har samlet nogle af det tyvende århundredes mest spektakulære kriminalsager fra hele verden. Han fortæller blandt andet om den opsigtsvækkende sag om familien Lindberghs lille baby, der forsvandt sporløst i 1934. Andre sager stammer fra Sverige, England, Frankrig, Norge og Tyskland i tidsrummet 1904-1957.
Georg V. Bengtsson (1908-1988) var en dansk forfatter. Han debuterede som med bogen “Ungdommen og litteraturen” og udgav senere en lang række bøger om blandt andet autentiske kriminalsager. Georg V. Bengtsson skrev desuden under pseudonymet Else Bengtsson.