Død over racerhelten Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Død over racerhelten af Knud Meister

Knud Meister


Død over racerhelten


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den verdensberømte dansk-amerikanske racerkører Peter Miller kommer til Danmark for at deltage i et internationalt løb. Han bliver af alle eksperter betragtet som storfavorit, men han bliver udsat for en række uhyggelige attentater. Ved et tilfælde bliver Jan og hans venner indblandet i de dramatiske begivenheder, der drejer sig om en hellig orientalsk offerskål, som Peter Miller har “indsmuglet” til Danmark, og i sidste øjeblik bliver et bombeattentat mod racerhelten afværget. Historien ender med et fantastisk spændende motorløb og en verdensberømt kunstsamlers beslutning, der redder et menneskeliv.
Jan er ikke som drenge er flest – han er nemlig en fortrinlig detektiv, der opklarer alt fra juveltyverier til narkotikasmugling. Sammen med sin ven Erling og schæferhunden Boy oplever Jan lidt af hvert. Og han må ofte tænke hurtigt, hvis han skal komme helskindet hjem igen. Forbrydere er nemlig sjældent særligt venlige over for mesterdetektiver …
Serien om Jan er en klassiker inden for børne- og ungdomslitteratur.
Jan-bøgerne er skrevet af Knud Meister (1913-1989) og Carlo Andersen (1905-1970).
Knud Meister var uddannet journalist, og i løbet af hans mangeårige karriere nåede han at være tilknyttet en lang række dagblade og redaktioner, bl.a. Ekstra Bladet, Berlingske Aftenavis og Time Magazine.
Carlo Andersen var krimiforfatter og udgav i 1940‘erne en række velfortalte krimier for voksne.
Sammen formåede Meister og Andersen at skrive intet mindre end 81 Jan-bøger i perioden 1942-1964.