En uventet rival/Fødselslægens eventyrjul Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En uventet rival/Fødselslægens eventyrjul af Carol Marinelli

Carol Marinelli


En uventet rival/Fødselslægens eventyrjul


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En uventet rival
Jordemoderen Flo har f&aring-et nok af m&aelig-nd. Problemet er bare, at den berygtede prins, sheikh Hazin al-Razim har en s&aring- hypnotiserende effekt p&aring- hende, at hun hurtigt glemmer alt om sin beslutning og ender i hans seng. Sagen bliver ikke mindre kompliceret af, at hun tilf&aelig-ldigvis skal tilbringe hele juleferien i hans families &oslash-rkenpalads for at hj&aelig-lpe sin venindes barn til verden.
Hazin har i mange &aring-r b&aring-ret p&aring- en tyngende smerte, men Flo har f&aring-et isen om hans hjerte til at smelte, og nu h&aring-ber han p&aring-, at hans personlige jule&oslash-nske &ndash- Flo som hans brud &ndash- vil blive opfyldt.
Fødselslægens eventyrjul
Fra 10-&aring-rige Dustys dagbog:
Jeg har aldrig haft en rigtig familiejul. Det har altid bare v&aelig-ret mig og min mor og min mormor. Men nu har jeg m&oslash-dt min ret seje onkel Ben. Han er l&aelig-ge, ligesom mor. Jeg har f&oslash-rst lige l&aelig-rt ham at kende, og det er ligesom, at jeg har f&aring-et en far. Onkel Ben f&aring-r mor til at v&aelig-re glad. Jeg fangede dem ogs&aring- i at kysse, og s&aring- blev hun helt r&oslash-d i hovedet. S&aring- snart julen er forbi, skal vi hjem igen. Men hvis jeg er en rigtig god dreng, s&aring- kan det v&aelig-re, onkel Ben kommer med os.