Krig, købmænd og kongemagt – og andre 1600-tals studier Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Krig, købmænd og kongemagt - og andre 1600-tals studier af John T. Lauridsen

John T. Lauridsen


Krig, købmænd og kongemagt – og andre 1600-tals studier


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Krig, købmænd og kongemagt” belyser 1600-tallets Danmark fra flere forskellige sider. Vi hører om samfundets tilstand og socialhistorien i datidens Danmark, om retsvæsnet og borgerkulturen og om kriges påvirkning af den almindelige danskers liv. Bogen fortæller også om enkeltpersoners liv og giver os på den måde en indsigt i datidens samfund. Læs blandt andet Poul Klingenbergs selvbiografiske optegnelser og om familiens Berns slægtsforhold i 1600-tallet.
John Thorsten Lauridsen (f. 1951) er en dansk forfatter og historiker. Han er uddannet mag.art. i historie fra Aarhus Universitet og arbejder i dag som forskningschef ved Det Kongelige Bibliotek. John T. Lauridsen har skrevet en lang række bøger om dansk historie og modtog i 2013 Kulturministeriets Julius Bomholt Prisen.