Kampen mod kundskaber Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kampen mod kundskaber af Henning Fonsmark

Bogreolen.dk


Kampen mod kundskaber


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Forfatter Henning Fonsmark har med bogen “Kampen mod kundskaber” skrevet et personligt og kritisk essay om det danske skolesystem ud fra spørgsmålet om, hvorvidt skolesystemet lider under en kvalitetskrise.Dette spørgsmål søger Fonsmark at besvare ved at kigge på blandt andet debatten om de danske skoler, kulturen, politikken og idealismen.
Den danske forfatter Henning Fonsmark (1926-2006) var både kendt for sit forfatterskab og sit arbejde inden for den danske kultur og litteraturs verden. Han arbejdede blandt andet som redaktør for tidsskriftet Perspektiv i årene 1953-63, men også inden for journalistikkens verden slog Fonsmark sine folder. Han arbejdede blandt andet for Berlingske, hvor han var tilknyttet i otte år fra 1956. Henning Fonsmark skrev flere samfundsdebatterende bøger, hvori han diskuterede alt lige fra demokratiet, etik og uddannelse.