Aftenvisit Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Aftenvisit af Carl Gandrup

Bogreolen.dk


Aftenvisit


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Chefredaktøren på et stort dagblad venter besøg, og der er dækket fornemt op i spisestuen. Han har ingen anelse om, at det skal blive hans sidste aften i live …”Aftenvisit” er et drama i én akt af Carl Gandrup.
Carl Gandrup (1880-1936) var en dansk dramatiker og forfatter. Som ung begyndte han i typografilære, men sprang fra og valgte i stedet at læse til lærer på Blågård Seminarium. Som færdiguddannet underviste han blandt andet indsatte i Nyborg Statsfængsel.
Gandrup debuterede i 1905 med den lille komedie “Komplet uskydig”, der blev opført på teateret i Holbæk. Siden skrev han primært til teaterscenerne, men han er også forfatter til en række novellesamlinger og romaner.