God ledelse i onde tider HENT DANSK Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Bog indbundet God ledelse i onde tider af Lars Bo Hansen


God ledelse i onde tider


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Information:
Format:.pdf.epub.mobi.txt.fb2
ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Publikationer: 10/2016
ISBN: 5940004040400
Sider: 235
Dimensioner: 3.4 mb
Læse Online:1002
Hent bøger:1003

Plejer er død! Også når det gælder betingelserne for ledelse. De eksterne og interne betingelser for virksomheder og ledere forandrer sig i øjeblikket med en hastighed ingen har prøvet før. Den gode leder har brug for pejlemærker i onde tider; for fortiden kan ikke længere bruges til at forudsige fremtiden.Har man brug for klar tale om hvilke pejlemærker der holder i længden kan man med fordel læse Lars Bo Hansens bog. Han har som konsulent og strategiudvikler gennem mange år rådgivet ledere på alle niveauer. Som han siger: ”Ledelse kan gøre en væsentlig forskel – endnu mere nu end før.”Med ti konkrete og handlingsorienterede råd er det Lars Bo Hansens hensigt at skabe bedre ledere. Intet mindre! Og med bedre ledere forstår han ledere der mere effektivt løser ledelsesopgaverne: Skaber bedre resultater for virksomheden træffer flere rigtige beslutninger og leder sit team bedre. Alt det samlet i ti råd nedfældet i God ledelse i onde tider.De ti råd henvender sig til lederen og hans/hendes daglige adfærd: Hvad man gør og ikke gør.1. Du skal ikke forsøge at regne den ud.2. Du skal lave klare aftaler – og holde dem.3. Du skal springe over hvor gærdet er lavest.4. Du skal kalde situationen og sige tingene som de er5. Du skal være meget tæt på det og dem der betyder noget.6. Du skal fokusere.7. Du skal bruge dit hold.8. Du skal tage nye ledelsesredskaber i anvendelse.9. Du skal se at komme ned fra den helikopter.10. Du skal opføre dig ordentligt.Om råd nr. 2 indleder Lars Bo Hansen fx: ”Det er to forskellige ting: at lave klare aftaler og at holde dem. Og måske gør du det allerede i dag – efter din egen vurdering. Det er muligt men jeg ser desværre ofte at det snarere er noget vi alle mener vi gør i forvejen – ligesom du sikkert svarer at du altid overholder hastighedsgrænserne. For naturligvis gør man det – holder aftaler og overholder hastighedsgrænserne. Men …”Vær enig eller uenig i rådene men vær sikker på at de alle er nødvendige at have en holdning til hvis man vil udøve god ledelse i onde tider!

Pris bøger:

God ledelse i onde tider.e-bøg(bøg) – (DKK-0.00kr)

God ledelse i onde tider.lydbøger MP3 – (DKK-0.00kr)

God ledelse i onde tider.epub

God ledelse i onde tider.pdf

God ledelse i onde tider.audiolibro

At tilføje en masse erfaring og viden. Her kan du få PDF Special Book ePub Contemporary God ledelse i onde tider til dig. På dette websted er der bøger i PDF-format, Kindle, Ebook, ePub og Mobi. Selvfølgelig er denne moderne download af God ledelse i onde tider PDF af bogen meget interessant at læse. Du behøver ikke købe det, fordi vi kun tilbyder det gratis ved at downloade her. Få din Kindle her, eller download en GRATIS Kindle Reading App

TAGS:

Gratis hent 9788702082739 1 God ledelse i onde tider PDF Epub;
BOg 2 God ledelse i onde tider AWZ e-bog;
ebook free 3 God ledelse i onde tider Epub 9788702082739;
BOg bøger 4 God ledelse i onde tider epub awz;
Læse Online GRATIS God ledelse i onde tider Kindle eBog;
Gratis hent Online God ledelse i onde tider Fb2 Ibook;
Download God ledelse i onde tider PDF Doc;
GRATIS Download God ledelse i onde tider Txt Doc;
Gratis hent Online 9788702082739 God ledelse i onde tider dvd kindle;
bøger God ledelse i onde tider FB2 mp3;
Hent God ledelse i onde tider txt EPUB; bøger God ledelse i onde tider PDF txt;
Hent God ledelse i onde tider FB2 EPUB 9788702082739;
Gratis hent Online God ledelse i onde tider txt doc;
bøger nettet God ledelse i onde tider PDF e-bog 9788702082739;
Online nettet God ledelse i onde tider Epub bogen;
Hent God ledelse i onde tider bogen mp3;
ebook bøger 9788702082739 God ledelse i onde tider djvu bogen;
lytte til God ledelse i onde tider audiobook mp3
God ledelse i onde tider free ebook
bibliotek God ledelse i onde tider læses online
God ledelse i onde tider djvu
God ledelse i onde tider læse pdf på ipad
digitaliseret God ledelse i onde tider pdf
leje God ledelse i onde tider epub
God ledelse i onde tider online gratis lovligt
download God ledelse i onde tider pdf gratis om Dansk
God ledelse i onde tider nettet
elektronisk God ledelse i onde tider mobi
købe God ledelse i onde tider billige
lydbøg God ledelse i onde tider gratis ogg

Hvor kan jeg God ledelse i onde tider download bogen?
læse bøg God ledelse i onde tider txt
God ledelse i onde tider læses online
God ledelse i onde tider e-bog gratis
God ledelse i onde tider torrent uden registrering
9788702082739.ISBN

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *