Min dag i nulte Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Min dag i nulte af Ina Victoria Schou Haller

Billedbøger


Min dag i nulte


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det er en stor omvæltning for de fleste børn at begynde i skole. Og hvad laver man egentlig på en ganske almindelig dag i nulte? Min dag i nulte gennemgår en skoledag, så barnet kan genkende sin egen hverdag, og til hver situation hører spørgsmål og aktiviteter, som gør det nemmere for børn og forældre at italesætte, hvad der sker i bogen og i barnets egen skoledag. Det gælder både aflevering, frikvarterer, toiletbesøg, legetimer, idræt, SFO-tid osv.
Bogen er udviklet i samarbejde med Red Barnet og Mary Fonden, så børn kan lære at begå sig i et fællesskab og undgå ensomhed, mobning og uheldig adfærd.
Bogen kan både bruges i skolen og hjemmet og er farverigt illustreret af Peter Bay Alexandersen.
Fra 5 år.
I samme serie:
Min dag i vuggestue
Min dag i børnehave