Vildført Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vildført af Anna Jansson

Anna Jansson


Vildført


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

”Fans af bøgerne om Maria Wern vil anse Vildført for at være den hidtil bedste.” Gotlands Tidningar
En tidlig forårsmorgen i Visby bliver en ung kvinde fundet myrdet og halshugget i Botanisk Haves lysthus. Liget er klædt på til at stå brud. Det bringer mindelser om et gammelt gotlandsk sagn, hvor en ung kvinde druknede på sin bryllupsnat.
Kriminalinspektør Maria Wern er knap kommet sig efter et voldeligt overfald, da hun får til opgave at opklare sagen, hvor en intelligent og teknisk overlegen morder overvåger politiet skridt for skridt. Ondskaben er meget tættere på dem alle, end de aner, og sporene, de følger, er som de gotlandske havånders lokkende sang- ikke til at stole på.
“Anna Jansson er yderst kompetent i sin omgang med krimigenrens nu til dags uomgængelige elementer.” Göteborgsposten