Deltagereffekten Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Deltagereffekten af Bjørn Hansen

Bjørn Hansen


Deltagereffekten


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Bogen ‘Deltagereffekten’ handler om vores arbejdsliv og de kvinder og mænd, som har fundet modet til at hæve stemmen. Folk som har sagt fra overfor dårlige forhold og sagt ja til at bygge stærkere fællesskaber, der skaber fremskridt for og med deres kolleger.
Bogen er bygget op omkring virkelige cases og eksempler. Samtidig kan du finde værktøjer og begreber, der hjælper til at skabe flere og større faglige resultater gennem involvering og organisering.
Til gavn for ikke kun medlemmerne af fagforeningen – men også deres arbejdsplads og for hele samfundet.
Bogen er skrevet til fagligt aktive, tillidsfolk og medarbejdere i fagbevægelsen, og er udgivet i partnerskab med 3F, BUPL, Dansk Socialrådgiverforening, Danmarks Lærerforening, Dansk Sygeplejeråd, FOA, Fødevareforbundet NNF, LO, HK Privat Østjylland & HK Service Hovedstaden.